Glasbewassing

Glasbewassing voor een stralend resultaat

Regelmatig onderhoud aan de glazen geveldelen van uw bedrijfspand, geven u de zekerheid van een professionele uitstraling naar uw klanten en bezoekers .

 Uiteraard kunt u ook voor dit onderhoud bij ons  terecht. 

Wij kunnen dit op afroep voor u uitvoeren, maar wij kunnen ook vaste afspraken hierover maken, zodat u er geen omkijken naar heeft; dan wordt het in een vast ritme het gewenste aantal keren per jaar uitgevoerd.

Naast het glas wordt ook altijd de directe omlijsting van de ramen meegenomen. Dit voorkomt lekstrepen en zorgen ervoor uw gevel er weer compleet verzorgd uitziet.

Op grotere hoogten zetten wij een hoogwerker in om de taak uit te voeren. 

Tegenwoordig is het echter nog gebruikelijker om met een telescoop glasbewassingsysteem, het zgn. osmose systeem, op grote hoogte te werken.

Dit systeem kan worden ingezet tot een hoogte van ca. 18 meter en is een veilig alternatief voor hoog ladderen.

Telescoop glasbewassing gaat uit van het borstelen en spoelen van het gevelglas en omlijsting met een borstel op een telescoop. Het water dat hiervoor wordt gebruikt is osmose water.

De bijzondere eigenschap van dit water is dat het van zichzelf al een reinigende werking heeft en er dus geen reinigingsmiddel aan wordt toegevoegd. Doordat het water waarmee gewerkt wordt heel erg ‘schoon’ is, is het niet nodig om met een wisser het raam te drogen; het glas droogt streeploos op. Uiteraard nemen wij zelf dit type water mee in grote tanks!

Met het telescoop glasbewassingsysteem is de veiligheid van de glazenwassers gegarandeerd. Het is bovendien een milieuvriendelijk systeem; er komen geen reinigingsmiddelen in het afvalwater.

Het systeem is geschikt voor het reinigen van gevelglas, kozijnen, lichtbakken, boeidelen, gevelbeplating, zonwering etc.

Over het algemeen word aan  de binnenzijde nog confessionele wijze  gereinigd maar ook hier word bij moeilijk bereikbare plaatsen ook wel een indoor glasbewassingssysteem gebruikt

Meer informatie?

Bezoekadres:

(bezoek alleen op afspraak)
zinkweg 16 9936 BW Farmsum

Bellen met ons:

Telefoon: 06-19405111

E-mailen met ons: