Kantooronderhoud

Een opgeruimde ontvangsthal, een schone werkplek en fris sanitair dragen allemaal bij aan een goede indruk naar uw bezoekers en een plezierige werksfeer voor uw personeel. Een schone werkomgeving draagt bij aan betere prestaties van uw werknemers.

Kwaliteits reiniging Delfzijl is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van kantoorruimten. Wij weten precies hoe wij uw kantoorpand hygiënisch moeten schoonmaken, zodat uw kantoorruimte een aangename, frisse werkomgeving wordt.

Onze collega’s  komen op de tijden die u uitkomt. ’s Avonds of overdag, voor onze professionele schoonmakers maakt dit geen verschil. Alle schoonmaakwerkzaamheden in uw kantoor worden uitgevoerd zonder u tot last te zijn en met respect voor privacy van bedrijfsgegevens. Ongemerkt worden de vloeren, bureaus en sanitair hygiënisch schoon gehouden. Want onze schoonmakers zijn niet alleen vakkundig, maar ook betrouwbaar.

Kies daarom voor de professionals van kwaliteits reiniging Delfzijl voor gespecialiseerde kantoorschoonmaak en wees verzekerd van de frisse, professionele uitstraling die u met uw kantoorruimte voor ogen heeft.

Kantooronderhoud

Als ondernemer of facilitair manager wilt u een schoon kantoor. Dag in dag uit. Met betrouwbare schoonmakers die weten wat ze moeten doen. Waarbij niet u, maar het schoonmaakbedrijf in de gaten houdt of het naar behoren gaat. U heeft geen last van personeelszaken als verlof en ziekte, en sanitaire voorzieningen (bijvoorbeeld toiletpapier) die bijna op zijn. Dit wordt door ons geregeld en bespaart u dus veel werk en tijd. Is dat zo? Ja, dat is zo!

Schoonmaken op zich lijkt niet moeilijk. U doet het thuis ook. Of uw hulp besteedt een ochtend(!) in de week om uw huis ‘proper’ te houden. Bij de schoonmaak van kantoren spelen andere aspecten een rol; klanten die op bezoek komen, sterkere vervuiling, het onderhoud van vloeren, intensief gebruik van het sanitair, budget dat onder druk staat, enzovoorts. Om uw bedrijfsruimte een verzorgde indruk te geven is het daarom van belang dat vakmensen met professionele apparatuur uw pand schoonmaken en onderhouden.

Goed opgeleide medewerkers werken efficiënter, effectiever en met meer plezier. Bij de dagelijkse schoonmaak zien zij wat nodig is. Om de schoonmaak van uw kantoor in goede banen te leiden besteedt kwaliteits reiniging Delfzijl gepaste aandacht aan het schoonmaakprogramma. Met de juiste keuzes geven wij invulling aan uw wensen, blijft het voor u betaalbaar en voor onze medewerkers haalbaar.

Voor specialistische werkzaamheden als het reinigen van tapijt of het wassen van de ramen zetten wij onze specialisten in. De inzet van vloerspecialisten of glazenwassers leggen wij voor u vast in een planning. Zo weet u wanneer u wat kan verwachten. De aansturing hiervan verloopt allemaal via uw vaste contactpersoon.

Meer informatie?

Bezoekadres:

(bezoek alleen op afspraak)
Zinkweg 16 9936 BW Farmsum

Bellen met ons:

Telefoon: 06-19405111

E-mailen met ons: