Reiniging zonnepanelen

ZONNEPANELEN REINIGEN VOOR EEN BETER RENDEMENT

 

WAAROM ZONNEPANELEN REINIGEN?

Hoewel de genoemde investering soms fiks kan zijn, is het reinigen van de zonnepanelen vaak een ondergeschoven kindje. Dat is eenvoudig verklaarbaar, want slechts weinig mensen zitten erop te wachten om zelf het dak op te gaan. Toch loont een periodieke reiniging zeker de moeite, want vervuilde panelen leveren tot maar liefst 20% minder rendement op!

Het regelmatig reinigen van uw zonnepanelen is daarom een absolute must. U kunt dit het beste laten doen door een professionele partij, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft en u zeker weet dat de klus optimaal en veilig wordt uitgevoerd. Wij adviseren om uw panelen ten minste 1 keer per jaar grondig te laten reinigen. De kosten hiervan verdient u binnen afzienbare tijd terug.

HOE REINIGEN WIJ ZONNEPANELEN?

Kwaliteits reiniging Delfzijl ondersteunt u graag bij het reinigen van uw zonnepanelen. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in het uitvoeren van deze klus, maar beschikken ook over de juiste middelen en gereedschappen. 

Elke dag dat uw zonnepanelen verder vervuilen, daalt het rendement ervan. Wacht daarom niet langer en kies ervoor om het maximale uit uw investering te halen. Maak direct een afspraak voor een reinigingsbeurt en geniet van een optimaal rendement uit uw zonnepanelen.

Meer informatie?

Bezoekadres:

(bezoek alleen op afspraak)
Zinkweg 16 9936 BW Farmsum

Bellen met ons:

Telefoon: 06-19405111

E-mailen met ons: