Terassen

Kies voor de professionele aanpak voor het reinigen van uw terras. Wij verwijderen alle aanslag door weersinvloeden, onkruid en algen vakkundig. Zo geniet u razendsnel weer van een heerlijk schoon terras!

Wij bieden oppervlakte reiniging met zowel warm als koud water aan, afhankelijk van de klus. Verder doen wij reiniging van tegelvoegen in uw terras. Onkruid, mos, gras en vuil worden uit de voegen verwijderd. Waar nodig of gewenst, krijgen uw voegen een nieuwe vulling en worden uw gereinigde voegen opnieuw ingeveegd.

Wij reinigen uw terras volgens onze ‘alles in 1’ module. U krijgt van ons een volledige prijsopgave voor de totale reiniging van uw terras. Uw terras reinigen gebeurt dan ook zonder verrassingen achteraf! U weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Uiteraard zullen wij tijdens en na het terras reinigen uiterste zorg besteden aan de omgeving en zorgen wij dat al uw ramen, schuttingen, muren en dergelijke weer netjes schoon zijn!

Wij beschikken over de beste apparatuur en kunnen zowel met hoge druk als lage druk reiniging uitvoeren. Voor elke klus hebben wij de juiste machine beschikbaar. Met gebruik van heet water/stoom verwijderen wij bijvoorbeeld verontreiniging als Vet en Olie. Aanslag als algen, mos en onkruid zijn geen enkel probleem.

Met onze mobiele hogedrukreinigers kunnen wij op elke locatie werken, van dakterras tot bedrijventerrein. Wij zorgen ervoor dat mos, onkruid en vuil grondig verwijderd worden en uw terras weer als nieuw is. Laat daarom uw terras reinigen door de professional.

Meer informatie?

Bezoekadres:

(bezoek alleen op afspraak)
Zinkweg 16 9936 BW Farmsum

Bellen met ons:

telefoon: 06-19405111

E-mailen met ons: